Valoare serviciilor Printco derivă din calitatea....

Despre noi

Istoric

Povestea noastră începe în decembrie 1997, cu o maşină tipografică Romayor şi o mână de oameni pasionaţi şi ambiţioşi. Rezultat al unui proces continuu de evoluţie, Printco este astăzi o companie cu o filosofie integratoare, care oferă clienţilor săi soluţii de comunicare vizuală, valorificând expertiza şi capacităţile sale tehnice superioare [...]

Echipa

Printco este înainte de toate o familie, a cărei medie de vârstă nu depăşeşte 31 de ani. Suntem un grup de profesionişti care doresc să demonstreze că printul este mai mult decât un produs, este o formă de comunicare [...]

Misiunea si viziunea companiei

Investim continuu în calitatea serviciilor şi a produselor noastre, a oamenilor și a relaţiilor pe care le stabilim.

Prin intermediul acestora, dorim să ajutăm oamenii, firmele şi organizaţiile cu care lucrăm să păstreze viu caracterul uman, sensul sincer şi sensibil al comunicării, sursă a spiritului comunitar.

Dorim să contribuim în mod semnificativ la bunul mers al comunităţilor în care ne facem simţită prezenţa, fie că e vorba de comunitatea clienţilor şi a angajaţilor companiei, de cea locală sau profesională.

Vom face acest lucru oferind un nivel superior de integrare şi convenienţă a serviciilor, care să ne apropie de nevoile reale de comunicare ale comunităţii.

Suntem principiali, atenţi, corecţi şi oneşti.

Obiectivele companiei

Menţinerea şi îmbunătăţirea sistemului de management integrat calitate-mediu-sănătate şi securitate ocupaţională

Printco în Top naţional 10

Menţinerea în primele 10 tipografii specializate în commercial print şi etichete, după cifra de afaceri

Calitatea serviciilor

Vom păstra un grad de satisfacţie a clienţilor de peste 98% în ceea ce priveşte calitatea produselor şi de peste 90% în ceea ce priveşte respectarea termenelor de execuţie, în condiţiile creşterii semnificative a cifrei de afaceri.

Creşterea productivităţii muncii

IASI: B-dul Chimiei 14, Iasi 700 293, Tel: 0232 230 212, 0372 750 213, Fax: 0232 231 776, office@printco.ro