Valoare serviciilor Printco deriva din calitatea....

Serviciile noastre

Consultanţă

Obţinerea unui produs tipografic de calitate este nu doar rezultatul unui proces tehnologic, ci şi al unui proces de comunicare. Prin intermediul consultanţilor proprii, Printco vă poate asista în orice etapă a desfăşurării proiectului, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua deciziile corecte.

Design

Pentru Printco, designul de calitate înseamnă cu mult mai mult decât a face lucruri care arată bine. Designul este în egală măsură ştiinţă şi artă. Este ştiinţa de a oferi cea mai bună soluţie posibilă unei probleme, în cazul nostru de comunicare, în condiţii estetice superioare. Este arta de a înfrumuseţa funcţionalul, fără a-l compromite.

Prepress

Pentru a ne asigura că veţi primi rezultatul scontat, efectuam toate operaţiunile tehnice necesare de pregătire a conceptului pentru tipar.

Tipar

Printco va ofera servicii de tipar pe maşini de tip offset Heildeberg SpeedMaster în 1, 2 sau 5 grupuri cu inversor (5-0, 3+2) cu un maxim de format de 52x74 cm.

Finisare

Folosind utilaje automate de finisare pentru a obţine mai bună performanţă a produsului final, Printco poate realiza deformari mecanice, decupaje în material, acoperiri de suprafeţe, dar şi procedee speciale sau operaţiuni de legare şi ambalare, în condiţii tehnice superioare.

Ghiduri practice

Daca doriţi să aflaţi mai multe informaţii utile despre industria tiparului, dar şi despre procesele noastre de lucru, va invitam sa accesati sectiunile alaturate.

Standardul ISO 9001:2008

Începând din anul 2003, Printco a implementat şi foloseşte în mod activ standardul pentru calitatea managementului, acreditat de SRAC (Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii). Acesta presupune organizarea fluxului de informaţii, preocuparea continuă pentru instruirea personalului, crearea şi implementarea

procedurilor de lucru, analiza periodică a managementului şi a satisfacţiei clienţilor.

SRAC logo

Standardul ISO 14001:2004 şi OHSAS 18001:2007

Începând din anul 2010, Printco a implementat şi foloseşte în mod activ şi standardele pentru managementul de mediu şi al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale.

SRAC logo 2

Standardul FSC®

Dispariția pădurilor este o problemă globală: afectează ecosistemele, contribuie la încălzirea globală și la înmulțirea calamităților naturale.
În primăvara anului 2016, Printco a devenit una dintre cele trei tipografii din România acreditate FSC®, făcând astfel o declarație fermă de intenție privind salvarea pădurilor. Prin aceasta, Printco își impune achiziționarea hârtiilor și cartoanelor provenind exclusiv din exploatări forestiere responsabile.

FSC
IASI: B-dul Chimiei 14, Iasi 700 293, Tel: 0232 230 212, 0372 750 213, Fax: 0232 231 776, office@printco.ro