O gamă largă de servicii


CONSULTANȚĂ

Orice produs tipografic de calitate este rezultatul unui proces tehnologic desfășurat la standarde înalte, dar și al unei comunicări eficiente. Consultanții Printco îți oferă asistență personalizată în fiecare etapă a proiectului și îți pun la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii.


DEZVOLTARE DE PRODUS

Designul de obiect, aflat la frontiera dintre știință și artă, urmărește să găsească îmbinarea optimă între rezolvarea funcțională și soluția estetică a unei probleme date.
Departamentul tehnic al Printco face toate eforturile pentru a găsi asocierea ideală între funcție și formă, de la dezvoltarea prototipului inițial, trecând prin toate modificările necesare, până la produsul final.

pre-press-icon

1 PRE-PRESS

Pentru a realiza tipărituri la cele mai înalte standarde de calitate, primul pas este pregătirea precisă, din punct de vedere tehnic, a conceptului tău pentru tipar.

press-icon

2 PRESS

Imprimarea se realizează pe mașini offset, cu un format maxim al colii tipărite de 72 × 103 cm.


post-press-icon

3 POST-PRESS

Finisarea este complet automatizată, inclusiv sistemele de control al calității, pentru eliminarea oricărei erori și livrarea unui produs perfect.

logistica-icon

4 LOGISTICĂ PERSONALIZATĂ

Specialiștii Printco pot să atașeze la produsul tipărit diverse mostre sau accesorii, apoi pot asigura livrarea în diferite puncte de destinație națională sau internațională.


Produse


AMBALAJE


Capacitatea vastă de tipar, productivitatea și calitatea ridicată a finisajelor ne recomandă drept un partener de încredere pentru consumatorii de ambalaje, inclusiv pentru cei cu volume foarte mari. Echipamentele Printco sunt dotate cu sisteme electronice de control în punctele critice, putând scana produsele bucată cu bucată.
Această dotare, împreună cu un set de proceduri specifice, conferă tipografiei noastre posibilitatea de a produce pentru marii clienți din industria farmaceutică și alimentară, domenii de activitate puternic reglementate, în care trasabilitatea produsului este esențială.


PRINT COMERCIAL


În cei 22 ani de activitate, am lucrat cu multe companii românești sau multinaționale, care ne-au lansat provocări multiple, iar pentru foarte multe proiecte a trebuit să găsim rapid soluții eficiente. Am dobândit astfel flexibilitate, proactivitate și capacitatea de a inova.
Aceste calități, dublate de dotarea tehnică completă, ne oferă posibilitatea să tipărim o mare varietate de produse: broșuri sau cataloage, afișe sau pliante, fluturași sau booklets.


PRODUSE INOVATOARE


Datorită expertizei și capacității de inovare, materialele tipărite pe care le propunem prezintă un grad mare de inovație. De aceea, producătorii au avantajul diferențierii produselor la raft, iar publicitarii le pot furniza clienților lor soluții deopotrivă funcționale și inedite.


CARTE


Suntem la fel de flexibili și în producția de carte: putem realiza tiraje foarte reduse sau dimpotrivă, cărți tipărite alb-negru sau în policromie, legate prin broșare, coasere sau capsare, cu copertă subțire sau cașerată.

SUNA ACUM